Mutas a legjobb oldalad!

Kreatív
Weblap készítés

Monde el ki vagy, és mivel foglalkozol, és mi elkészítjük hozzád a célcsoporthoz legjobban illeszkdő honlapot!

Mit kínálunk?

Olyan honlapot, ahol te is és a vásárlóid is szívesen időznek.

Egységes arculat

Letisztult design, és harmónia minden oldalon, kreatív megoldásokkal fűszerezve.

Célközölség meghatározása

Nem elég ismerni a saját szolgáltatásainkat, a legfontosabb tudni, hogy kinek szolgáltatunk. Nagyon pontosan meg kell határozni a célközönséget, és hozzájuk szóló weblapot tervezni!

Weblap fejlesztése

Az alapos tervezés után kezdődhet az alkotás. A weblap megalkotása közben kiválasztjuk a legmegfelelőbb képi világot, ami harmóniában van a tartalommal és a funkcionalitással.

Optimalizált honlap

Azt nem ígérjük, hogy garantáltan a google első helyén fogsz szerepelni, de a honlapot amennyire lehet optimalizáljuk. Utána már csak rajtad múlik, mennyi tartalmat közölsz a követőiddel, ennek támogatására a kezedbe adunk egy oktatási anyagot is.

Social Media

Facebook/ Instagram stratégia kidolgozása, és támogatása.

Üzemeltetés

Biztosítjuk a tárhelyet, a domaint és a honlapot naprakészen tartjuk. Emellett bármilyen probléma esetén fordulhatsz hozzánk.

Átadás után is támogatunk!

Ha kész a honlap minden átadáskor teljeskörű oktatást tartunk, amit természetesen nyomtatott és online is renelkezésre bocsájtunk, emellett 2 hónapos azonnali segítségnyújtással állunk rendelkezésetekre, ha bármi további kérdés merülne fel.

Miért mi?

Célközönségre tervezett egyedi igényekhez igazított honlapokat tervezünk, és készítünk. Szeretjük a kreatív megoldásokat és a letisztult elegáns megjelenést.

01

Tartalmakat magad alakíthatod + BLOG funkció

A megfelelő alap elkészültével, megismertetjük az oldal minden funkcióját, amellyet egy részletes írásos oktatási anyagban is készhez kapsz. Ezután szabadon alakíthatod a tartalmakat, vagy akár saját BLOG bejegyzéseket is készíthetsz.

02

Mobilbarát tartalom

A felhasználók, már 70%-ban valamilyen okoseszközön keresik fel a honlapokat. Nagyon fontos, hogy minden felületen ugyanolyan felhasználói élményt nyújtson a kész oldal. 

03

Célközönségre tervezett

Ha egy látogató nem találja meg a keresett tartalmat 15 másodpercen belül egy oldalon, akkor rögtön elhagyja azt. Nem elég, ha mi vagyunk a legjobbak a szakmában, ha ezt nem tudunk a megfelelően tálalni. Mi segítünk úgy kialakítani a holnap felépítését, hogy a látogatóhoz mindig a legfontosabb tartalmak jussanak el.

Referenciák

Köszönjük a bizalmat mindnekinek, aki már minket választott.

Körömszalon székesfehérvár

Ági megnyitotta Székesfehérváron saját köröm stúdióját. Ehhez készítettük el a goldmirror.hu oldalt, és a hozzá tartozó arculatot és közösségi oldalt. Ajánlom figyelmetekbe a Gold Mirror facebook oldalát, mert Ági azóta is nagyon ügyesen és lelkesen gyűjti a követőket, és oszt meg a jobbnál jobb tartalmakat, remek tanítvány volt. 

Szerszámkészítés mesterfokon

A Naton Szerszámkészítő Kft. honlapját elkészíteni nagyszerű kihívás volt. Élveztük, hogy kicsit az ipari vonulatba is belehelyezkedhettünk, és egy letisztult modern, mégis szakmailag releváns honlapot sikerült elkészítenünk.

Rólunk mondták

Jó néven veszem, ha mások vitatják a munkáimat: így tudom hosszútávon tökéletesíteni őket. 

Szerettem Imoláva és Petivel együtt dolgozni. Hamar megtaláltuk a közös hangot, és az elkészült honlap felülmúlta az elvárásaimat is. Ajánlom őket mindenkinek, akik igényes és precíz megjelenésre vágynak.

Taralik Éva

Projekt Management tanácsadó

Teljesen elégedettek voltunk az mi Design munkájával. Profi módon egy jövőbe mutató honlapot készíettek nekünk rövid határidőn belül. 

Szabó Csaba

ügyvezető, Naton Kft.

Alkossunk közösen valami újat
írj bármilyen kérdésed van!

Köszönjük üzenetedet, néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!