Munkáink

01

Gold Mirror- Körömstúdió

“Imoláékkal nagyon jól tudtunk együttműködni. Bár a távolság miatt személyes találkozóra nem volt lehetőség, de mindent megcsináltak amit kértem, sőt még annál is többet. A honlap teljesen jól illett hozzám, és a kis szalonomhoz. Az ajánlott marketing stratégiával fél év alatt sikerült nulláról kiépítenek a vendégkörömet. Mindnekinek csak ajánlani tudom őket. Tényleg nagyon összeszedett, és igényes munkát végeznek.”

02

Gervai János Pincészete

“Michelin csillagos éttermekben dolgoztam évekig sommelierként. 2020 nagy év volt számomra, mivel otthagytam az alkalmazotti létet és saját borászatom művelése lett immáron nem csak a hobbim, de az életem is. Nagyon hálás vagyok Petiéknek, mert egy olyan webáruházat hoztak létre nekünk, ami tökéletesen illik a pincészetünkhöz. A fejlesztés gyors volt, és minden kívánságunkat azonnal teljesítették, így most már a boraink online is hozzáférhetőek.”

03

Naton Kft.

“1993-ban alapítottuk a Naton Kft-t. Az ország összes öntödéjének szállítunk mára már alumínium öntvényekhez szerszámokat. 2018-ig várni kellett, hogy a cég profizmusa a honlapon is megjelenjen, és online is megismerhessenek minket az emberek. Mivel a technológia nem áll közel hozzám, így nagyon hálás vagyok az mi Designnak, hogy végig segítettek minket, a céghez egy tökéletesen illő oldalt készítettek számunkra. Mindig nagyon segítőkészek voltak, és önállóan kitalálták a gondolataimat, szerencsére nekem nem kellett foglalkoznom az arculat kialakításával. Minden cégtulajdonosnak ajánlom, akik profi honlapot szeretnének, még akkor is ha nem értenek az online világhoz.”

Szabó Csaba (ügyvezető)