Kik vagyunk mi?

Mi design

Keverj össze két embert, akik kreatívak, elhivatottak, és egyik félben ismerik az informatika rejtekeit, másik félben pedig isszák a szavak mivoltát, kialakulását, stilisztikáját. Majd adj hozzá egy óriási elhivatottságot, és változtatni akarást és így alakuntunk ki mi, mint mi Design. Hiszünk a mi erejében, abban, hogy közösen mindig nagyot tudunk alkotni, és megtaláljuk azt ami a legjobban illeszkedik a megrendelő igényeihez, és a célközönséghez.

“Szeretk mindig újat tanulni”

20013-ban informatikai diplomát szereztem, majd elkezdtem dolgozni az ország egyik legnagyobb vállalatánál. Munka közben gazdász képesítést is szereztem, így kicsit beletanultam a marketing és stratégia világába is. Mindig szerettem az informatikát, de valahogy hiányzott belőle a kreativitás, és az emberekkel való közös munka. 2016-ban kezdtem el honlapkészítéssel foglalkozni, és imádom, hogy ez az informatikának egy olyan ága, ahol minden terület egyesül ami közel áll a szívemhez. Emberekkel dolgozhatok, kiélhetem a kreativitásom, és mindig valami újdonság vár rám. Számomra a legnagyobb siker, amikor tényleg sikerül kitalálni a megrendelő elképzeléseit, és néha talán felül múlni is azt. 

 

“Szeretem kiforgatni a szavakat”

2009-ben bölcsész képesítést szereztem, majd egy kicsit más irányba vitt az életem. Az olvasás és írás mindig megmaradt az életemben hobbyként. Most ez egy nagyszerű lehetőség, hogy emberekkel dolgozhassak együtt és a szavak iránti szeretetemet is kiélhessem. Sajnos azt nem garantálhatom, hogy a szakmai szövegek írását át tudom vállalni, de minden segítséget megadok abban, hogy a megfelelő információ a megfelelő helyen elérje a vásárlókat.

 

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”

Munkáink

Nézz körül munkáink között.